Nieuwsbrief #3 scratchproject The Sixties

Beste deelnemers aan de Scratch ‘The Sixties’,

Over drie weken is het zover. Dan ontmoeten we elkaar op 23 maart in de Lokhorstkerk, waar we onder leiding van Wim de Ru aan de slag gaan met liederen uit Westside Story, Porgy and Bess, Hair en van Abba en Simon & Garfunkel. We hebben er zin in!

De Lokhorstkerk is zaterdag 23 maart open om 10.00 uur. Dan worden ook de partituren uitgereikt. We starten om 10.30 uur en gaan door tot 16.30 uur. Om 12.30 uur hebben we 1 uur lunchpauze. ’S middags is er een korte theepauze. 

Er zijn mensen die graag eerder de partituren willen inzien. We hebben daar het volgende op gevonden: je kunt als je dat wilt de partituren afhalen op donderdag 14 maart, van 1600 – 1900 uur bij Frits van Oosten, Utrechts Jaagpad 3 Leiden. Opsturen is helaas niet mogelijk.

De midifiles zullen binnenkort op de website geplaatst worden, beveiligd met het wachtwoord SLKsixties2019. Dus hou de website in de gaten!

Op zaterdagmiddag 30 maart wisselen we van kerk. We repeteren in de Marekerk, van 13.00 tot 16.00 uur. De kerk opent om 12.30 uur. Na een korte pauze geven we aansluitend ons concert van 16.30 uur tot 17.30 uur. Voor de mensen die dat willen is er een borrel na afloop (op eigen kosten).

Toegangskaarten

Iedereen krijgt als onderdeel van de deelnemersbijdrage 1 kaartje. We vinden het natuurlijk leuk als er nog veel meer mensen naar ons concert komen luisteren. Dus doe je best! Je kunt gebruik maken van de bijgesloten mail en poster. We stellen weer een prijs beschikbaar voor degene met de meest verkochte kaarten.

Je kunt de kaartjes kopen op 23 maart (contant) en uiteraard ook op 30 maart of rechtstreeks aan de zaal.

We hopen jullie op 23 maart te begroeten,

 

Het SLK bestuur

 

 

 

Comments are closed.