Het Bestuur

Het bestuur van de Stichting bestaat uit:

bestuur-slk-5-jan-17

Ans Gottenbos, voorzitter

Ik vind zingen leuk en geniet ervan als we met een enthousiaste groep zangers kunnen oefenen voor (uiteindelijk) een mooi concert. Om dat te realiseren maken we als bestuur in samenwerking met onze vaste dirigent Wim de Ru een heel proces door: van het bepalen van de muziekkeuze, het werven van deelnemers tot de organisatie van het concert en alle randvoorwaarden daaromheen. Dat kan alleen met een bestuur dat bereid is goed samen te werken en de schouders eronder te zetten. Gelukkig zijn we weer op aardige sterkte (hoewel 1 extra bestuurslid welkom is) en hebben we een leuke ploeg. Ik heb er zin in de Scratch dit jaar en het project 2017 tot een succes te maken.

Marijke van der Meij, algemeen secretaris

Vooral na onze geweldige reis naar en concert in Fleet, Hampshire GB in juli 2015 ben ik me meer verbonden gaan voelen met het koor en wil graag mijn bijdrage leveren aan het voortbestaan van de Stichting en meewerken aan de organisatie van projecten. Maar bovenal omdat ik van zingen blij word!

Liesbeth Groen, penningmeester,  coördinatie vrijwilligers

De redenen waarom ik bij het bestuur ben gegaan, zijn natuurlijk dat ik van zingen en organiseren houd en dat het bijzonder is om samen met vrijwilligers zo’n groot project te realiseren. Bovendien is het in een tijd van subsidieschaarste een uitdaging om de financiën van een project rond te krijgen.

Herman de Geus, educatie en pr, lid muziekcommissie

Ik ben toegetreden tot het bestuur omdat ik deze stichting een warm hart toedraag en al in aantal prachtige uitvoeringen heb meegezongen. Het is belangrijk dat de projecten ook in de toekomst door kunnen blijven gaan.

Frits van Oosten, communicatie, lid muziekcommissie

Zingen is natuurlijk heerlijk en samen met anderen gewoon leuk. In een winkel of restaurant, maar dus ook in een koor word ik altijd ook nieuwsgierig naar hetgeen zich achter de schermen afspeelt. Tja en dan kom je in een bestuur terecht, een klein vrijwilligersgroepje. Een goed bestuur stelt zich tot taak te zorgen dat de deelnemers het leuk blijven vinden en in geen geval hinder hebben van allerlei niet-muzikale zaken. Zo blijven voorgrond en achtergrond toch gescheiden en op een enkele uitzondering na vinden koorleden dat juist prima. Zo ben ik ook in m’n sas: lekker zingen en toch ook iets achter de schermen kunnen doen.

Comments are closed.