Project Opus Cuatro 2018

10 maart-2018

Geachte deelnemers aan het project met Opus Cuatro april 2018,

Dit is alweer de derde nieuwsbrief over het concert met Opus Cuatro op 21 april.

De verwachtingen zijn hoog gespannen en het ziet ernaar uit dat het een mooi concert gaat worden!

De eerste 4 repetities werden over het algemeen goed bezocht, (kan altijd beter..), nog 3 te gaan, nl op 17 en 24 maart en 14 april. Willen jullie je alsjeblieft bij binnenkomst even melden in de koffieruimte? Wij zitten daar klaar om jullie te ontvangen zodat we jullie gezichten leren kennen, en om de opkomst te kunnen peilen.

De generale repetitie is op de dag van het concert, 21 april van 17.30u-18.30u, dat is omdat Opus Cuatro de avond van 20 april nog een optreden in Parijs heeft, dan nog naar Leiden moet reizen en een paar uur op adem komen.. Het concert begint om 20.15 u zodat jullie tussen 18.30u en 20.00u tijd hebben om ergens een maaltijd te nuttigen.

Vanaf 24 maart zijn de posters en toegangskaartjes beschikbaar, kaartjes kosten €18 in de voorverkoop (inclusief koffie/thee in de pauze), en €20 aan de zaal. Zoals bekend wordt iedere deelnemer geacht minimaal 2 kaartjes af te nemen. We regelen alléén op 24 maart een pinautomaat, maar contant betalen kan ook. Je kunt ook uiterlijk 2 dagen vóór 24 maart het bedrag overmaken op gironummer NL04 INGB 0005720329 t.n.v. Stichting Leidse Koorprojecten. Vermeld ook je naam, het aantal te bestellen kaarten en je stemsoort.

De kleding tijdens de uitvoering: zwart met een goudkleurig accent, of eventueel geel, dus een shawl, sieraad, stropdas, haarversiering e.d. in die kleur.

Het concert zal weer worden opgenomen en op de site gezet door Rob Pijpers, die ook de video opnames van ons vorige concert heeft verzorgd. We hebben ook een fotograaf gevonden, Hidde de Meij.

De Marekerk is een novum voor SLK. Het bestuur is in goed overleg met de beheerder alle voorbereidingen aan het treffen voor het concert.

Opus Cuatro wordt aangevuld met een pianist, Fred Abbingh, die bij het lied La Anunciación uit Navidad Nuestra ook accordeon gaat spelen.

Tot slot: We kunnen 450 toeschouwers plaatsen, als alle deelnemers minstens 3 kaartjes afnemen schieten we al aardig op! Degene die de meeste kaartjes verkoopt krijgt weer een aardige attentie!

Comments are closed.