Project Opus Cuatro 2018

25-11-2017

Geachte deelnemers aan het project met Opus Cuatro april 2018,

Met genoegen laat het bestuur van Stichting Leidse Koorprojecten u weten dat inmiddels ruim voldoende deelnemers zich hebben aangemeld en we het project verder kunnen gaan voorbereiden. Hartelijk dank voor uw enthousiaste en talrijke reacties, we gaan weer ons best doen om er een geslaagd evenement van te maken!

We hopen een gedenkwaardig concert met Opus Cuatro te kunnen realiseren tijdens hun afscheidstournee door Europa.

Voor zover u dat nog niet heeft gedaan, graag de betaling in orde maken. Als het bedrag van uw bankrekening wordt afgeschreven kunt u ervan uitgaan dat de betaling gedaan is.

Sommigen van u hebben een onjuist bedrag overgemaakt, wilt u uw betaling en bestelling nog eens nakijken?

Het bedrag voor deelname is €60, de partituren zijn €7 per stuk, de oefen cd kost €5. Mocht u teveel hebben overgemaakt krijgt u dat uiteraard terugbetaald. Het te weinig overgemaakt bedrag zo nodig aanvullen graag.

Er lijken wat onduidelijkheden te zijn over de bladmuziek en cd’s. We zetten het nog even op een rijtje:

– Net als in 2014 gebruiken we voor de Misa Criolla de Argentijnse uitgave van de Stichting Argentijnse Muziek. De uitgaven van Capriccio en Lawson-Gould zijn voor sopranen moeilijk en voor de andere stemmen níét te gebruiken.

– Ook voor Navidad Nuestra gebruiken we de uitgave van de Stichting Argentijnse Muziek. Uitgaven van Capriccio en Lawson-Gould zijn absoluut niet te gebruiken.

– Velen kochten in 2014 de oefen-cd van de Misa Criolla. Op die cd staat ook de oefenmuziek van Navidad Nuestra. Als je de oefen-cd met Misa Criolla hebt hoef je dus geen oefen-cd aan te schaffen.

Kijk dus goed na of je de juiste materialen besteld hebt, en laat ons z.s.m. weten of u iets bij- dan wel af wilt bestellen, vóór 1 december graag.

De bladmuziek wordt voorafgaand aan de 1e repetitie op 13 januari uitgereikt.

Door deelname aan dit project verplicht u zichzelf tot het afnemen van 2 toegangskaartjes voor het concert op 21 april 2018 ten tijde van de start van de kaartverkoop.

• Repetitieschema: 13 en 27 januari, 10 februari, 3, (17) en 24 maart, 14 april, generale en concert op 21 april 2018. (17 maart is reserve).
We repeteren van 14.00 uur – 16.30 uur inclusief kleine pauze.

• Repetitielocatie: Lokhorstkerk, Pieterskerkstraat 1 te Leiden

• Concertlocatie: Marekerk, Lange Mare 48, 2312 GS Leiden

• De Lokhorstkerk verzorgt koffie en thee in de pauze voor € 1 per kopje

• Aanwezigheid: probeer er altijd te zijn! Ben je meer dan 2 keer afwezig, dan graag even overleg.

• Kosten van deelname € 60 plus eventueel € 7 voor partituur Misa Criolla, € 7 voor partituur Navidad Nuestra en € 5 voor een oefen-cd.
Je kunt het geld overmaken op de rekening van SLK:
Rek.nr: NL04INGB0005720329 t.n.v. St. Leidse Koorprojecten o.v.v. naam en stemsoort.
De bestelde partituren worden uitgedeeld op de 1e repetitiemiddag.

• Je verplicht je bovendien om 2 concertkaartjes af te nemen. De prijs van een kaartje in de voorverkoop is € 18, inclusief consumptie. Kaarten aan de zaal op 21 april zijn € 20.

De restitutieregeling wordt als volgt vastgesteld:

bij afzegging vóór de 1e repetitie: 100% van deelnemersbijdrage

bij afzegging tot 27-01: 50% van deelnemersbijdrage

daarna geen verplichte afname van 2 kaartjes

 

Comments are closed.