Uitvoering concert met Opus Cuatro 21 april 2018

Beste deelnemers aan het concert met Opus Cuatro,

Met de Latijns-Amerikaanse klanken nog in ons hoofd willen we jullie complimenteren en feliciteren met de mooie prestatie die we zaterdagavond met z’n allen hebben neergezet in een uitverkochte Marekerk. We hadden een maximale kaartverkoop, 450! Een groot succes! 

Het publiek was erg enthousiast, evenals de recensente van het Leidsch Dagblad, zie bijgevoegde lovende recensie. En onze ‘stadsdirigent’ Wim leek heel tevreden.

De generale repetitie liep helaas uit, Opus Cuatro kwam laat en nam ruim de tijd. Gelukkig hebben we het hele repertoire kunnen oefenen, wij moesten aan hun tempo wennen en er waren nog best wat puntjes op de i te zetten.. Bedankt voor jullie geduld. Ook bedanken we de vrijwilligers voor hun bijdrage.

Misschien vragen jullie je af wat er in de kadotasjes zat die de heren van OC kregen. Welnu, dat waren wat Hollandse souvenirs waaronder een mooi blik stroopwafels!

De video en de foto’s zetten we zo snel mogelijk, wellicht deze week, op de website, we hebben ze al binnen en doorgestuurd naar de webmaster. 

Graag willen we ook jullie ervaringen vernemen, positief of negatief, suggesties, alles is welkom. Wil je die aan ons mailen door op dit  bericht te antwoorden? Graag kort en krachtig.

Nu moeten jullie niet denken dat wij als bestuur achterover gaan leunen, we zijn alweer bezig met een volgend project, waarover we jullie t.z.t. zullen informeren. Maar eerst gaan we dit project evalueren, met behulp van jullie commentaren.

Graag tot ziens, en hartelijke groet,

het bestuur: Ans, Liesbeth, Marijke, Frits en Herman

Comments are closed.